Vad har co-location för pris?

Funderar du över kostnaden för co-location och vad-location har för pris? Detta kan variera, eftersom att pris på co-location kan vara en viss summa hos ett företag och en annan summa hos ett annat.

För att få exakt prisinformation som passar dig och ditt företag bäst, är det klokt att vända dig till företag som specialiserar sig på denna tjänst. Ett sådant företag är Junet. De driver ett avancerat datacenter som inkluderar en pålitlig, miljövänlig och modern serverhall. Om du vill säkerställa en trygg placering för dina servrar, kan detta företag vara din lösning.

Vad kan du förvänta dig är inkluderat i priset? Tja, det inkluderar dedikerad fiberanslutning och en strömförsörjning med UPS samt reservkraft. Dessutom finns effektiv kylning i serverhallen och ett automatiserat brandsläckningssystem som är kopplat till Räddningstjänsten.

Vad kostar det med co-location?

För att få reda på co-location pris och priserna för co-location hos Junet, ta då kontakt med dem. Företaget i sig kan erbjuda dig säker datalagring, anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja mellan delade rack, där du delar utrymme med andra, eller dedikerade rack där du har hela utrymmet för dig själv. Junet ger dig även möjlighet att ha full kontroll över din bandbredd och välja din bredbandsleverantör.

Det finns många fördelar med co-location, inklusive:

  • Skalbarhet
  • Pålitlighet
  • full kontroll över bandbredden
  • tillgänglighet året runt, dygnet runt.

Dessutom är anläggningen övervakad med kameror för extra säkerhet.

Om du vill veta mer om vad co-location innebär och dess priser, så rekommenderar vi att du kontaktar Junet. De kan svara på dina frågor och hjälpa dig hitta den bästa lösningen för ditt företag.