Hitta bra sträckfilm i plast

Är du ute efter sträckfilm i plast? Du kan hitta sträckfilm i bra plast hos Optinord. De har en mängd olika sorters emballage så som:

  • Sträckfilm
  • Maskinsträckfilm
  • Handsträckfilm
  • Fyllnadssystem

Många fördelar med plaststräckfilm

Fördelarna med att använda sträckfilm är många när det gäller effektiv och säker packning. Sträckfilmen fungerar som en tunn plastfilm med en imponerande styrka och hållbarhet – betydligt mer robust än vanlig plastfolie som används i köket.

Sträckfilmen blir särskilt värdefull när du behöver förbereda produkter för transport. Den skyddar inte bara mot damm och håller allt på sin plats, utan hjälper också till att säkra produkterna under transport. Du kan till och med använda den för att omsluta en hel pall på ett säkert sätt.

Sträckfilmen fungerar som en tillförlitlig säkerhetsåtgärd. När du packar en pall med olika produkter är det klokt att svepa flera lager av film runt den för att hålla allt stabilt och ordnat. Dessutom erbjuder den ett effektivt skydd mot fukt, smuts och damm, vilket är avgörande för att säkerställa produktens kvalitet under transport och lagring.

Det är dock viktigt att applicera sträckfilmen på rätt sätt för att dra full nytta av dess fördelar. Använd den nödvändiga mängden för att undvika överanvändning.

Sträckfilm av återvunnen plast

Fördelen med att använda dig av Optinords sträckfilm är att den tillverkats av återvunnen råvara. Genom deras plastfilm erbjuds en miljövänligare plastförpackning. Denna tunnare film ger stabilitet åt ditt emballage med mindre materialbehov. Du kan hos detta företag hitta marknadens bästa sträckfilm samt att de även har bra kunskaper om olika sorters sträckfilmsmaskiner.