Spåra dina barn direkt via mobilen

Ens barn är det allra käraste man har, därför vill man självklart alltid se till att de är trygga och säkra. Det är något som man har instinktivt och därför kan det många gånger kännas stressande för föräldrar och anhöriga när man väl måste släppa kontrollen och låta barnen få springa fritt, leka eller kanske till och med få cykla själva till skolan eller kompisar. Därför har man nu tagit fram en GPS och telefon klocka som barnet smidigt kan ha på sig hela tiden för att kunna spåra barn via mobil. Detta är något som kan hjälpa både dig och ditt barn för att öka trygghetskänslan och även ha möjlighet att snabbt komma till rätt plats om det skulle behövas.

GPS, mobilfunktion och kamera

Dagens teknik går otroligt snabbt framåt och det är något man har valt att ta vara på när man tillverkar dessa GPS klockor för barn. Du kan därför inte bara spåra dem direkt i din mobil via en app i din smartphone eller iPhone. Klockan har dessutom andra otroligt smarta och användbara funktioner för såväl yngre som äldre barn. Klockorna har en inbyggd mobilfunktion som gör att de kan både ringa och lämna röstmeddelanden. Det finns även en kamera, klocka, SOS-direktlarm, matte-spel och mycket mer. Och nästan viktigast av allt i och med att den är skapad för barn- den tål såväl vatten som hårda stötar och tuff lek. 

Skapa trygghet genom närvaro

En del kan tycka att spåra sina barn är att gå till överdrift eller vara överbeskyddande. Men det är snarare tvärtom, då man har denna otroligt smarta och även snygga GPS klocka på sitt barns handled kan man släppa den oro och kontroll som annars gör att man kanske hellre håller barnet hemma kan de få känna frihet och din tillit då du kan sitta hemma i lugn och ro medan de är ute och leker och busar. Så för att skapa en lugn och trygg vardag, investera i denna klocka som garanterat kommer att vara årets bästa inköp.