Funderar du på 3pl?

Är det så att du har ett företag och funderar lite på detta med 3pl? Det innebär lagerhållning åt andra företag så väl som logistiken runt det. 3 pl är även känt som tredjepartslogistik. Det innebär att du tar in en part, som sköter lagring, distribuering och leveranser med mera. Om du vill ha ett bra företag att samarbeta med, vänd dig då till ISY. De är ett företag som kan det mesta som har med tredjepartslogistik samt e-handel att göra. Bland annat så har de ett utlämningsställe som dina paket kan levereras från. Det innebär att de kan lagra dina produkter så länge. Sedan hjälper de till med att skicka iväg dem. Det som skickas är spårbart. Du kan också få tillgång till samdistribution så att du sparar in på dina kostnader.

Satsa på tredjepartslogistik

Det är inte fel att satsa på 3pl och få hjälp av ett företag som sköter lagerhållning åt andra företag. Det är även rätt skönt att få hjälp med logistiken kring det hela. Det heter tredjepartslogistik, just för att det är en tredje part med i processen.

Du som vill ha ett bra företag, som går att lita på, du ska välja ISY. Hos dem hittar du en massa bra tjänster inom 3pl, e-handel och mycket mer. Det finns flera upplägg att välja mellan samt flera bra tjänster. Är det så att du äger ett företag och vill lösa logistiken på ett bra sätt, så är det perfekt att göra det med detta företags hjälp.